Spring naar de content

Trots op Gunnar van den Hoogen

Het is een eer om Gunnar van den Hoogen te mogen ondersteunen in zijn ambitieuze roeicarrière. Als jong talent heeft Gunnar zich al bewezen op zowel nationaal als internationaal niveau. Samen met zijn roeipartner wist hij zich te plaatsen voor de WK-finale in de dubbeltwee, een prestatie die de Nederlandse roeisport trots maakt. Ook het winnen van het Nederlands kampioenschap in dezelfde boot toont zijn vastberadenheid en talent.

Gunnar blijft zichzelf uitdagen, zoals blijkt uit zijn deelname aan prestigieuze toernooien zoals de Henley Royal Regatta, waar hij met zijn team de eer van Nederland vertegenwoordigde. Deze wedstrijden en de vele trainingen die eraan voorafgaan, zijn het hoogtepunt van zijn groei als roeier.

Wij zijn ontzettend trots om Gunnar te sponsoren in zijn streven naar succes. Zijn doorzettingsvermogen, zowel op het water als daarbuiten, maakt hem een inspirerend voorbeeld voor velen. We wensen hem alle geluk en kijken uit naar de vele successen die nog gaan volgen in zijn veelbelovende carrière.

Foto's gemaakt door Babette Berkelaar